Ulei de ricin hidrogenat

Ulei de ricin hidrogenat

Uleiul de ricin hidrogenat este un ulei vegetal hidrogenat, care poate fi transformat în granule fine de ceară. Pe baza unui ulei vegetal, granulele de ceară pot fi folosite sub formă de particule exfoliante blând în produsele cosmetice.

Prezentarea generală a ingredientului

Produsele care conțin aceste ingrediente

Exfoliant stimulator ce revigorează pielea