Folosim ingrediente naturale prețioase

Fabricate cu uleiuri vegetale de înaltă calitate, extracte naturale și uleiuri esențiale, cosmeticele noastre naturale sunt bune pentru pielea dvs. și bune pentru mediu.

Filosofia noastră naturală de îngrijire a pielii

Adoptăm o abordare holistică a îngrijirii personale. În înțelegerea noastră, îngrijirea corpului dvs. servește nu numai frumuseții, ci și sănătății. Pentru a face acest lucru, dezvoltăm produse menite să susțină un echilibru sănătos între corp, minte și spirit. Bazându-ne pe înțelepciunea și proprietățile virtuoase ale naturii, filozofia noastră constă în a combina efectele ingredientelor active naturale pentru a întări propriile puteri de autovindecare ale pielii. Plantele noastre principale conferă un caracter special fiecărei colecții unice de îngrijire a pielii. Plantele principale sunt emblematice pentru nevoile noastre în diferite faze de viață și contribuie la eficacitatea produselor noastre. Rodia, spre exemplu, are proprietăți regeneratoare și antioxidante. Credem că procesele de viață ale naturii și ale oamenilor sunt interconectate. Înțelegerea acestei relații ne permite să valorificăm beneficiile inerente ale plantei.

Ingredientele noastre active provin din natură

Cosmeticele noastre naturale conțin ingrediente prețioase, cum ar fi uleiurile naturale din plante. Acestea sunt combinate cu uleiurile esențiale naturale, extractele de plante și alte ingrediente de înaltă calitate pentru a susține eficacitatea generală a formulărilor noastre holistice. Pielea dvs. are nevoie de suport regenerativ și antioxidant sau are nevoie în principal de hidratare? Combinăm diferite uleiuri și extracte pentru a răspunde nevoilor specifice ale pielii. Uleiurile pe care le utilizăm în produsele noastre de îngrijire a pielii de înaltă calitate sunt obținute din sâmburi de caise, fructe de argan, semințe de rodie, sâmburi de grâu, cătină sau semințe de primulă. Obținem extracte eficiente dintr-o varietate de plante, cum ar fi nalba albă sau smochinul, care menține hidratarea. Din anul 1926, Weleda Skin Food are grijă de pielea oamenilor datorită formulării sale eficiente cu extracte de flori organice de panseluță, mușețel și gălbenele.

Cum se face tinctura de gălbenele?

Producem o varietate de tincturi pentru utilizare în diferite produse. Tinctura de gălbenele, de exemplu, este un extract de substanțe fie din întreaga plantă de gălbenele, fie din anumite părți ale plantei, în funcție de produsul în care urmează să fie utilizată. Metodele noastre de extracție păstrează cât mai mult posibil din calitățile și caracteristicile proprii ale plantei. Agenții de extracție pe care îi folosim includ alcool, apă, soluție salină și ulei. Pentru a crea o tinctură, plantele de gălbenele proaspăt zdrobite sunt amestecate cu un agent de extracție. Fiecare pas al procesului este realizat cu meticulozitate intr-un mediu controlat. Acest lucru asigură faptul că gălbenelele își eliberează substanțele și proprietățile în tinctură în cel mai bun mod posibil.

De ce uleiurile vegetale sunt bune pentru pielea dvs

Plantele absorb lumina și căldura soarelui și o transformă în materie, cum ar fi zaharurile. Pe parcursul mai multor etape, acestea sunt transformate în substanțe ce formează lipide și sunt stocate în semințe. Uleiul extras din semințe și sâmburi de plante este bogat în acizi grași, saturați și nesaturați, precum și în vitamine hrănitoare. Uleiurile de plante pure sunt asemănătoare ca și compoziție cu lipidele barierei cutanate umane, astfel încât pot fi absorbite de piele și metabolizate de organism. Acestea pătrund cu ușurință în straturile superioare ale pielii și susțin funcțiile sale naturale, suplimentând conținutul de lipide și contracarând pierderea de apă. Spre deosebire de uleiurile pe bază de plante, uleiurile minerale au un efect de etanșare (adică stau pe suprafața pielii) și nu pot fi metabolizate de organism.

Credem în transparență și dezvăluirea completă a ingredientelor noastre

Toate produsele noastre cosmetice naturale includ o listă a ingredientelor lor conform terminologiei specificate de INCI (Nomenclatura Internațională a Ingredientelor Cosmetice), ce poate părea, la început, derutantă. Acest lucru se datorează faptului că, în Uniunea Europeană, S.U.A. și Japonia, ingredientele cosmetice trebuie indicate conform denumirilor standard internaționale. Vrem să fim clari și transparenți. De aceea, pe pagina noastră de start – și, dacă spațiul ne permite, și pe ambalajul nostru – oferim o listă de ingrediente în limba țării respective, împreună cu declarația internațională INCI. Acest lucru vă permite să identificați cu ușurință ingredientele utilizate în cosmeticele noastre.

Ce nu conțin produsele noastre

Unele produse cosmetice aruncă bile microplastice mici și materiale plastice lichide, cum ar fi siliconii, în râuri și oceane, ceea ce poluează mediul. Nu folosim aceste substanțe. Scrub-ul nostru de duș din mesteacăn, de exemplu, folosește mărgele de ceară ecologice, făcute din carnauba și ceară de albine. Suntem de părere că, calitatea și sustenabilitatea merg mână în mână.

Credem că un produs este mai mult decât suma părților sale

La utilizarea de cosmetice naturale Weleda, puteți avea încredere că acestea reflectă valorile noastre:

  • Cosmetică naturală 100% certificată

  • Peste 80% din materiile prime certificabile din agricultură ecologică

  • Fără microplastice, ingrediente modificate genetic și ingrediente derivate din petrol

  • Materii prime obținute cu respect pentru oameni, plante și animale

  • Utilizarea energiilor regenerabile

  • Parfumuri 100% naturale, dezvoltate de parfumieri interni

Cosmeticele noastre naturale sunt certificate

Puteți vedea cât de naturale sunt produsele noastre de pe ambalaj: produsele Weleda poartă sigiliul NATRUE. Acest lucru garantează că sunt menținute standarde stricte atunci când vine vorba de ingredientele acestora. NATRUE este o organizație internațională non-profit, care se focalizează pe cosmetice naturale și organice. Pentru certificarea NATRUE, produsele pot conține doar trei categorii de materii prime: materii prime naturale, materii prime aproape naturale (materiale naturale modificate) și materii prime identice cu natura. Există două seturi diferite de standarde de certificare ce fac diferența între cosmeticele naturale și cele organice. Toate produsele certificate NATRUE nu folosesc în mod constant parfumuri sintetice, siliconi, microplastice, nanoplastice și materii prime pe bază de petrol, cum ar fi parafinele.

Ne aprovizionăm cu materii prime în mod sustenabil și responsabil

Acordăm o mare importanță achiziționării materiilor noastre prime. Suntem conștienți că modul în care recoltăm, creștem și procesăm resursele naturale are un impact profund asupra planetei noastre. Acesta este motivul pentru care ne-am angajat să respectăm standardele organizației non-profit UEBT. Aceasta înseamnă să îmbunătățim modul în care ne aprovizionăm ingredientele naturale și să tratăm oamenii și biodiversitatea cu respect.

Aflați mai multe despre materiile noastre prime aici