Termeni şi Condiţii

Toate informaţiile conţinute în acest site sunt proprietatea Weleda AG

Weleda AG îşi rezervă dreptul de a modifica conţinutul şi/sau structura website-ului în orice moment şi fără nici o informare prealabilă. Utilizarea acestui site implică acceptarea acestor termeni şi condiţii. Pentru folosirea în bune condiţii a site-ului, se recomandă citirea cu atenţie a termenilor şi condiţiilor.

 

Acest site este întreţinut şi administrat de Weleda AG

Întregul conţinut al site-ului www.weleda.com.ro este proprietatea Societăţii şi a furnizorilor săi, şi este apărat de legea pentru protecţia drepturilor de autor (Legea nr 8/1996). Folosirea fără acordul în scris al Societăţii, a oricăror informaţii, date sau fotografii, se pedepseşte în conformitate cu legislaţia în vigoare (administrativ, civil sau penal).

 

Societatea nu îşi asumă nici o responsabilitate şi nu poate fi făcută vinovată de nici un prejudiciu rezultat în urmă accesării informaţiilor prezentate pe site sau din incapacitatea de folosire a informaţiilor.

Societatea nu răspunde de conţinutul şi calitatea site-urilor la care se ajunge prin legături de pe site-ul www.weleda.com.ro indiferent de natura acestor legături. Pentru respectivele site-uri, răspunderea o poartă, integral, proprietarii site-urilor în cauza.

Societatea nu garantează că descrierea produselor sau orice alt conţinut al site-ului este lipsit de erori sau că este complet.

Informaţiile prezentate în site au titlu informativ, şi nu substituie sfatul medicului, sau al altui specialist în terapii naturale. Societatea nu îşi asumă nici o răspundere privind calitatea produselor şi eficienţa acestora în tratament, utilizarea informaţiilor şi a serviciilor din site-ul www.weleda.com.ro se face pe propria răspundere a utilizatorului.

 

Descrierile produselor prezente pe acest site sunt informative şi pot fi schimbate fără o înştiinţare prealabilă.

Societatea nu răspunde şi nici nu va fi făcută responsabilă pentru funcţionarea defectuoasă a site-ului, informaţiile, conţinutul, materialele sau produsele de pe site.

 

Orice dispută cu privire la /sau în legătură cu utilizarea acestui site va fi soluţionată în conformitate cu legislaţia din România de către instanţele române competente material şi teritorial.

 

 

A.N.P.C

www.anpc.gov.ro

 

Natura Ecopharm SRL

J40/930/26.01.2012

RO 24659352

Piaţa Montreal, Nr.10, Sector 1, Bucureşti, România

Telefon: +40 749 152 972

E-mail: info@naturaecopharm.ro 

 

Responsabilitate pentru conținut

 

Conținutul paginilor acestui site au fost create cu cea mai mare grijă. Cu toate acestea, nu putem garanta exactitatea, caracterul complet sau actualitatea informațiilor. În conformitate cu prevederile legale, suntem cu atat mai mult responsabili pentru conținutul prezentat online. În acest context, compania noastră nu este obligată să monitorizeze informațiile transmise de o terță-parte sau să investigheze situațiile ce pot avea legătură cu activități ilegale.Obligațiile noastre de a elimina sau de a bloca utilizarea informațiilor în conformitate cu legile în vigoare, în general, rămân neafectate de acest lucru conform §§ 8 până la 10 din Legea Telemedia (TMG).

 

 

Responsabilitate pentru link-uri

 

Responsabilitatea pentru conținutul link-urilor externe (către pagini web ale unor terțe părți) revine exclusiv operatorilor paginilor conectate. Nu au fost încălcări evidente pentru noi în momentul conectării. În cazul în care orice încălcare legală ni se va face cunoscută, vom elimina link-ul respectiv imediat.