Acționăm în armonie cu oamenii și natura

Vrei să te simți sănătos și confortabil în pielea ta într-un mod durabil? Weleda te poate ajuta. Din anul 1921, dezvoltăm produse pentru sănătate și frumusețe și pentru o lume mai bună.

Îngrijire naturală pentru pielea ta

Pielea noastră are nevoie de protecție și îngrijire, iar cel mai bun mod de a face acest lucru este prin ingrediente naturale. Ingredientele brute pe care le utilizăm pentru cosmeticele naturale Weleda sunt de proveniență naturală. Produsele noastre nu conțin microplastice, nu conțin ingrediente modificate genetic și nu conțin ingrediente pe bază de uleiuri minerale. Garantăm faptul că 100% din produsele noastre cosmetice sunt produse cosmetice naturale certificate în conformitate cu sigiliul Natrue. Peste 80% din ingredientele noastre brute, de origine vegetală și animală, provin din agricultură ecologică certificată.

Aflați mai multe despre produsele noastre naturale de îngrijire a pielii

Pentru sănătatea dvs. holistică

Avem o viziune holistică asupra ființei umane. A fi sănătos înseamnă că trupul, mintea și spiritul sunt în echilibru. Medicamentele Weleda pot întări capacitatea naturală a corpului de a se vindeca singur. Acestea conțin ingrediente active din plante sau minerale, pe care le activăm prin procese farmaceutice precum proceduri ritmice și aplicații de căldură.

Aflați mai multe despre medicamentele noastre

Pentru durabilitate și biodiversitate

Avem grijă de pământ, hrănind soluri sănătoase și încurajând biodiversitatea. Cele opt grădini ale noastre Weleda din întreaga lume sunt punctele de interes pentru biodiversitate. Cu peste 50 de proiecte de cultivare în întreaga lume, îmbunătățim condițiile locale pentru oameni și natură. Cosmeticele naturale Weleda înseamnă mai mult decât doar a se simți bine pe pielea dvs. Noi luptăm activ pentru biodiversitate și continuăm să ne reducem emisiile pentru a deveni o companie neutră în privința emisiilor proprii de carbon.

Aflați mai multe despre biodiversitate

Prin urmare, sănătatea și frumusețea se pot desfășura

Contribuim la o lume în care sănătatea și frumusețea se desfășoară în armonie cu natura și ființa umană. Dorim să dezvoltăm produse care să fie bune nu numai pentru dvs., ci și pentru natură și pentru oamenii cu care lucrăm. De aceea, ne conducem afacerile într-un mod responsabil din punct de vedere social și ecologic. Am stabilit șapte principii care ne definesc filozofia.

Aflați mai multe despre principiile

Biodiversitate din anul 1921

Un laborator, o grădină de plante medicinale și un spital: de aici începe povestea noastră fondatoare. Medicul Ita Wegman, filozoful Rudolf Steiner și chimistul Oskar Schmiedel au fondat Weleda. De la bun început, am dezvoltat produse sustenabile, folosind ingrediente active, provenite din natură. Unele dintre produsele pe care le comercializăm astăzi datează de la înființarea noastră din anul 1921, multe altele au fost adăugate de atunci. Acum, ca și atunci, continuăm să ne urmăm viziunea de a cultiva sănătatea și frumusețea în armonie cu oamenii și natura.

Aflați mai multe despre istoricul nostru