Dezvoltăm sănătatea și frumusețea în armonie cu natura și ființa umană

Noi, oamenii, suntem conectați unii cu alții și facem parte din natură. De aceea avem o responsabilitate unul față de celălalt și față de mediu. Am formulat șase principii directoare, bazate pe valorile și principiile noastre.

1. Holistic

Gândim, simțim și acționăm holistic

Privim mereu imaginea de ansamblu și ne străduim să înțelegem lucrurile în toată diversitatea lor. Adoptăm o abordare atentă față de noi înșine și de împrejurimile noastre. Acțiunile noastre sunt deliberate și luăm în considerare impactul lor asupra lumii. Suntem deschiși și inspirați de idei noi și vizionare.

2. Responsabilitate

Suntem modele și ne asumăm responsabilitatea pentru acțiunile noastre

Ne asumăm responsabilitatea pentru acțiunile noastre. Aceasta include cultivarea unor parteneriate de lungă durată. Suntem conștienți de impactul acțiunilor noastre și îmbrățișăm rolul nostru de pionieri și creatori de tendințe. Ne vedem ca fiind modele: pentru dvs. și pentru societate.

 

 

3. Încredere

Creăm încredere prin transparență și onestitate

Încrederea dumneavoastră este importantă pentru noi. De aceea este important pentru noi ca, ceea ce întrupăm în exterior, să trăim și să implementăm și la interior. Comunicarea noastră este deschisă, sinceră și vigilentă. Luptăm pentru cea mai mare transparență posibilă și ne asumăm responsabilitatea pentru erori. Parteneriatele și colaborările noastre sunt clare, autentice și corecte.

Desfășurarea sănătății și frumuseții în armonie cu natura și ființa umană – acesta este scopul nostru

4. Sustenabilitate economică

Operăm într-o manieră sănătoasă și eficientă, deoarece succesul economic face posibil multe lucruri

Acordăm atenție profitabilității noastre. Acest lucru ne asigură independența financiară și sustenabilitatea economică. Pentru noi, un bun management al afacerii înseamnă că profitabilitatea nu este scopul în sine, ci un mijloc de a implementa misiunea noastră corporativă de „valorificare a sănătății și frumuseții în armonie cu natura și ființa umană” și de a rămâne inovatori. A fi eficient ca și companie ne asigură că avem mijloacele necesare pentru a crea valoare pentru societate. A avea o afacere profitabilă ne permite să facem și mai mult bine pentru oameni și natură.

5. Deschiși la minte

Susținem spiritul de pionierat al Weleda și suntem deschiși la idei noi

Asemenea fondatorilor noștri din urmă cu 100 de ani, intenționăm să continuăm să ne îndeplinim rolul de pionieri. Prin aceasta, ne referim la a fi creativi, pasionați de noi idei și căutăm în mod activ cele mai bune soluții. Făcând acest lucru, contribuim la modelarea schimbării și oferim spațiu cât mai multor idei îndrăznețe. Lucrăm neîncetat pentru a face multe lucruri mai bine și pentru a prețui puterea diversității.

6. Inspirație

Inspirăm oamenii pentru puterea naturii

Facem parte din natură, iar natura este un model minunat. De 100 de ani valorificăm puterea naturii în produsele noastre pentru a ajuta la susținerea bunăstării și a vitalității naturale. Prin cultivarea materiilor noastre prime conform principiilor agriculturii biodinamice, întreținem soluri sănătoase și contribuim la conservarea biodiversității. Și, întrucât găsim un sens profund în munca noastră, ne place ceea ce facem.