Rodia

Un expert în echilibrarea extremelor, în stimularea și regenerarea vieții

Un simbol al frumuseții și rezistenței

În multe culturi rodia este cunoscută de mii de ani. Originară din Imperiul Persan antic, ce includea Grecia, Turcia, Iranul si Irakul zilelor noastre, rodia este cultivată cu preponderență în zona Mediteranei, în Orientul Mijlociu și în India. În aceste culturi fructul a fost considerat încă din cele mai vechi timpuri un simbol al frumuseții, al fertilității, al senzualității și al puterii. Planta în sine poate atinge o vârstă venerabilă – unele specii chiar și peste 200 de ani. În ultimii ani fructul rodiei a fost redescoperit pentru gătit și pentru noi produse cosmetice.

Proprietăți dovedite științific

Semințele prețioase de rodie au proprietăți antioxidante și regenerante datorită cantității mari de polifenoli. Acești compuși fitochimici existenți în natură sunt inamici recunoscuți ai radicalilor liberi, cei responsabili pentru accelerarea îmbătrânirii pielii și a celulelor. Uleiul din semințe de rodie revitalizează celulele pielii, astfel că aceasta rămâne întinsă și netedă în mod natural. Beneficiile fructului au fost confirmate recent de numeroase studii științifice.

Creștere constantă

Efectul revigorant și revitalizant al rodiei asupra pielii este potențat de faptul că fazele de creștere ale plantei nu se întâmplă în mod consecutiv, cu pauze bine definite. Ele se contopesc, se acoperă una pe cealaltă și se întâmplă simultan – la fel ca în cazul oamenilor.

De la vârsta de 40 de ani beneficiem cel mai mult de proprietățile rodiei. La această vârstă, privim în urmă la experiența noastră și suntem capabili să recunoaștem cine suntem și cine nu. Însă, odată cu vârsta, pielea se transformă – vitalitatea ei se diminuează, procesul de regenerare încetinește, iar tendințele de îngroșare a pielii nu mai pot fi contrabalansate automat pe timpul nopții.

Un maestru al tranziției

Acesta este momentul în care rodia poate interveni și oferi servicii valoroase. Rodia mediază între antitezele tinereții și ale maturității, permițându-le să se contopească și elaborând un cadru pentru efectele dinamice și regenerante asupra individului. Uleiul din semințe de rodie stabilizează și relaxează pielea în vremuri de tranziție, armonizând frumusețea interioară cu cea exterioară și încurajându-ne să privim în viitor cu seninătate.

Granatapfel Augenpflege

Rodie Cremă Regeneranta pentru Zona Ochilor

Creată special pentru zona din jurul ochilor
Granatapfel Schönheitsdusche

Loţiune Regeneranta de Duş cu Rodie

Curățare delicată, parfum senzual
Granatapfel Pflegelotion

Loţiune Regeneranta de Corp cu Rodie

Folosește zilnic loțiunea de corp pentru a preveni îmbătrânirea prematură a pielii!
Granatapfel Serum

Rodie Ser Regenerant pentru Fermitate

Ser intensiv ce fortifică și protejează pielea.
Granatapfel Nachtpflege

Rodie Cremă Regeneranta de Noapte pentru Fermitate

Regenerare pe timpul nopții pentru pielea matură, cu protecție celulară antioxidantă
Granatapfel Handcreme

Cremă Regeneranta de Mâini cu Rodie

Protejează pielea matură de influențele nocive ale mediului
50 ml
Granatapfel Tagespflege

Rodie Cremă Regeneranta de Zi pentru Fermitate

Regenerează și protejează, pentru o piele plină de strălucire