Ovăz

Proprietăți nutritive și regeneratoare ce lasă părul neted și luminos

În înțelepciunea milenară, ovăzul este cunoscut ca sămânța ce dă putere oamenilor. La vremea recoltei, ovăzul – ce provine din zonele nordice – este ultima plantă culeasă de pe câmp, având astfel timp în plus la dispoziție pentru a absorbi și înmagazina lumină, apă și căldură. Apa este foarte importantă pentru dezvoltarea ovăzului. Datorită rădăcinii sale puternice și a timpului lung de creștere pe câmp, ovăzul absoarbe cantități mari de apă din sol, și, concomitent, silică prețioasă în formă lichidă. În comparație cu celelalte cereale, puterea intensă de absorbție a celor două extreme (căldură și apă) și abilitatea de a le combina sunt unice. Procesul constituie premiza pentru toate procesele nutritive și metabolice dintr-un organism viu, iar ovăzul este extraordinar în această privință.

Specialitatea Ovăzului

Apa circulă mult mai intens prin întreaga plantă decât o face la grâu sau la mei, de exemplu, și asta face ca ovăzul să fie atât de special. Cantitățile mari de acid silicic, fosfor și fier se regăsesc în “mustățile” bine cunoscute ale spicului ce poartă rod.

Ovăz pentru păr uscat și deteriorat

Aceste substanțe natural din ovăz pot fi valorificate și folosite pentru a ajuta la regenerarea structurii normale a părului și a scalpului. Structurând și restaurând, ovăzul reușește să sprijine părul pentru ca el să ne protejeze, să ne încălzească și să ne învăluie. Dacă părul este uscat și deteriorat, ingredientele active din ovăz reduc ruperea și despicarea părului prin netezirea cuticulelor. Odată ce suprafața părului e netedă și nedeteriorată, ea reușește să reflecte lumina, iar rezultatul este un păr luminos natural și neted.

Tratament Regenerant cu Ovăz

Tratament natural de regenerare și fortifiere pentru părul uscat și deteriorat

Balsam Regenerant cu Ovăz

Balsam hidratant cu ovăz organic pentru părul uscat și deteriorat
200 ml

Şampon Regenerant cu Ovăz

Putere de curățare delicată pentru un păr natural și moale.