Nalba albă

O barieră de protecție ce ajută la formarea pielii sănătoase

Calmează simțurile și pielea

Numele însuși ne indică proprietățile plantei. Althaea provine din greacă și înseamnă 'vindecător'. Nalba alba a fost folosită ca plantă vindecătoare în vremurile străvechi în China, Siria, Egipt și Grecia și a fost probabil adusă în Europa Centrală abia în Evul Mediu, odată cu începuturile agriculturii. În zilele noastre se cultivă pe solurile sărate din regiunile de coastă.

La prima vedere plantă mai degrabă delicată, nalba albă poate rezista ușor lipsei de apă și căldurii. Substanțele gelifiante din rădăcini și din flori protejează planta de uscare, iar concentrația înaltă de substanțe mucilaginoase din rădăcini face ca nalba să aibă proprietăți calmante, liniștitoare, emoliente, protectoare și hidratante. Florile ei aproape albe umbrite delicat cu roz și mirosul suav au un efect foarte calmant și  liniștitor asupra simțurilor, în contrast cu alte flori cu culori puternice și miros pătrunzător.

La fel de delicată precum pielea bebelușului

Pentru exact aceste motive, nalba alba este ideală pentru protecția bebelușilor. Pielea acestora delicată, sensibilă și fragedă trebuie să treacă printr-un proces de evoluție și de învățare în primii ani de viață, are nevoie de un strat termic și protector delicat și nu are nevoie de mirosuri care s-o dezechilibreze. Nalba albă hidratează pielea delicată a bebelușilor și stimulează dezvoltarea forțelor proprii de protecție ale pielii, astfel încât aceasta să poată apăra organismul de influențele nefaste din mediu.

Protecție delicată pentru pielea sensibilă

Împreună cu panseluța, care calmează și vindecă, nalba folosită de noi în produse își demonstrează pe deplin capacitatea de protecție. În plus, uleiul de cocos și cel de susan hrănesc intensiv pielea. Chiar și pentru pielea extrem de sensibilă sau suferind de neurodermatită, aceste ingrediente ce nu irită sunt călduros recomandate.

Weiße Malve Wundschutzcreme

Baby Derma Cremă pentru Zona Scutecului cu Nalbă Albă

Îngrijire pentru zona scutecului încă din prima zi cu ingrediente naturale delicate!
Weiße Malve Gesichtscreme

Baby Derma Cremă Facială cu Nalbă Albă

Calmează și reconfortează pielea hipersensibilă, uscată sau afectată de neurodermatită a bebelușului.
Weiße Malve Pflegelotion

Baby Derma Loţiune de Corp cu Nalbă Albă

Îngrijire delicată pentru pielea uscată și sensibilă a bebelușului

Toate imaginile (c) Angelika Salomon