Lămaie

Proprietățile răcoritoare și revigorante ale lămâii ne revitalizează spiritual

O sursă de vitamina C

Știm cu toții că fructul acru este plin ochi de vitamina C. Sucul de lamâie este un adversar dovedit al răcelii. Lămâia caldă cu miere ne revigorează și ne remontează și cu cât e mai copt fructul, cu atât e mai intens acidul din fruct, ce își dezvăluie efectul astringent, purificator și revitalizant. Lămâia îți redă pur și simplu energia și pofta de viață.

Trezește-ți simțurile

Parfumul este inconfundabil. Ne trezește simțurile, ne ajută să gândim clar și să ne relaxăm – aroma proaspătă a lămâii este la fel de revigorantă ca și culoarea sa luminoasă. Uleiurile eterice puternice ale lămâii se dispersează în întreaga plantă. Micile flori albe miros minunat, iar uleiurile eterice prețioase se găsesc în coajă, pulpă și chiar și în frunzele ovale caracteristice. La rândul său lămâiul debordează de vitalitate – pomul de talie mică, mereu verde este singurul care înflorește și produce fructe simultan aproape întreaga perioadă a anului. Într-un singur an, un lămâi poate produce pâna la 1.000 de kilograme de fructe. Lămâia și-a păstrat de secole reputația de plantă cu randament ridicat. Originar din India de Nord, lămâiul a traversat în Evul Mediu întregul glob pământesc. Astăzi, este cultivat din China și până în Spania, dând recolte bogate într-un sol fertil combinat cu o cantitate generoasă de soare. Lămâiului nu îi place frigul. Ca să-i fie bine, termometrul trebuie să arate minim 15 până la 30 de grade Celsius. În condiții bune, pomii pot atinge cu ușurință suta de ani.

Uleiuri însuflețitoare pentru minte și corp

De aceea folosim energia abundentă a lămâii pentru produsele noastre. S-a dovedit că uleiurile eterice și sucul natural al fructului pot fi ingrediente importante ale produselor farmaceutice și de îngrijire. Pentru gama noastră de îngrijire pe bază de lamâie folosim doar lămâi bio cultivate de Cooperativa Samalita din Sicilia, binecunoscută de decenii pentru plantațiile ei de lămâi. Conținutul de zahăr, aciditatea și cantitatea de vitamine sunt în mod special foarte ridicate. Prețioasele uleiuri eterice din lămâile noastre nu doar că ne mențin și ne îngrijesc pielea, dar și mintea – parfumul lor intens trezește simțurile și ne dă bună-dispoziție pentru ziua ce vine.

Citrus Pflegelotion

Loţiune de Corp Hidratantă cu Citrice

Un hidratant de corp răcoros și proaspăt

Deodorant cu Citrice

Prospețime naturală cu efect dezodorizant
Citrus Erfrischungsdusche

Loţiune de Duş cu Citrice

O loțiune de duș proaspătă, sprințară, care să-ți pună simțurile în mișcare la duș!