Sustenabilitate

Tradiția și inovația sunt la fel de importante pentru Weleda. Ele formează baza pentru angajamentul nostru pe termen lung pentru cei trei piloni ai dezvoltării durabile a mediului, sociale și economice.

Angajamentul Weleda pentru cei trei piloni ai dezvoltării durabile

Cu o creștere așteptată de la șapte la nouă miliarde de oameni până în 2050, cererea de resurse naturale este în creștere, iar acestea sunt tot mai puține. În conformitate cu ideile antropozofice ale lui Rudolf Steiner, fondatorul Weleda, trebuie să facem tot ce ne stă în putere pentru a ajuta generațiile de astăzi să trăiască așa cum se cuvine, fără a pierde însă din vedere nevoile generațiilor viitoare.

 

La Weleda ne străduim să atingem acest deziderat prin protejarea și respectarea mediului și biodiversității sale, prin tratamentul echitabil și remunerarea corectă a angajaților, partenerilor și comunităților și prin construcția unei economii etice ce creează valoare, în loc s-o diminueze.

 

Cunoștințele acumulate din administrarea acestei afaceri complet durabile de peste 90 de ani fac ca brandul și produsele noastre să fie unice. 

Află despre responsabilitatea Weleda

Angajamentul nostru față de mediu variază de la aspecte legate de biodiversitate, prin procurarea materiilor prime, utilizarea resurselor naturale și a ambalajelor durabile.

Protecția mediului în contextul dezvoltării durabile

Demersuri etice

Fiind o companie orientată către responsabilitate socială, Weleda pune un accent deosebit pe furnizarea unui sentiment de siguranță, confort și dezvoltare personală atât a angajaților, cât și a furnizorilor și a partenerilor.

Sustenabilitate socială

Dezvoltare durabilă

O economie dezvoltată durabil este aceea în care resursele pământului nu sunt consumate mai repede decât natura reușește să le reînnoiască. Profitabilitatea este rezultatul ecosistemelor înfloritoare și al comunităților dezvoltate.

Sustenabilitate economică

Produse din natură

Loţiune de Duş cu Migdale pentru Piele Sensibla

Gelul de duș Weleda cu migdale pentru piele sensibilă curăță foarte delicat și îngrijește pielea.

Lotiune de Corp cu Migdale pentru Piele Sensibila

O formulă deosebit de delicată, creată folosind doar căteva ingrediente, atent selecționate, pentru a calma și îngriji pielea predispusă la iritații.
Mandel Wohltuende Reinigungs­milch

Migdale Lapte Demachiant

Lapte demachiant extrem de delicat și fără parfum pentru pielea sensibilă

Crema de Mâini cu Migdale pentru Piele Sensibilă

O formulă delicată, care calmează pielea predispusa la iritații și oferă o hidratare de durată pentru mâinile sensibile.
Mandel Wohltuende Feuchtigkeits­pflege

Migdale Cremă Hidratantă

O cremă hidratantă ușoară, fără parfum, destinată protecției tenului mixt sensibil.
Mandel Wohltuende Gesichtscreme

Migdale Cremă Facială

Îngrijire de zi și de noapte pentru pielea uscată sensibilă într-o cremă bogată, fără parfum, cu ulei de migdale.