Cosmetice naturale

Întărirea forțelor proprii ale pielii în loc de mascarea slăbiciunilor

Cu alte cuvinte, ne dorim să vă fie bine – fizic, mental și spiritual.

Produse naturale pentru sănătate și vitalitate, croite pe nevoile fiecărui individ – aceasta este filozofia din spatele cosmeticelor naturale și al produselor holistice de îngrijire a pielii de la Weleda. Încă de la înființarea companiei, acum 90 de ani, Weleda s-a străduit să întărească echilibrul dintre trup, minte și spirit prin produsele sale.

Pielea noastră nu este doar cel mai mare organ senzorial – este pagina pe care se scrie istoria vieții unui om. Prin piele simțim și percepem lumea exterioară și ne dezvăluim frumusețea prin felul în care arată tenul nostru. Felul în care arătăm în exterior reflectă anii fiecăruia dintre noi, energia vitală, echilibrul emoțional și sănătatea mentală. Stimularea intensă, stresul, nervozitatea și dezechilibrele hormonale conduc la sensibilizarea pielii atunci când întregul organism își pierde echilibrul natural.

 

Țelul cosmeticelor naturale de la Weleda este de a promova o stare generală de bine. Ca să rămâi în formă și sănătos este vital să te simți bine în pielea ta, la propriu. Conceptul nostru de îngrijire corporală urmărește ca produsele noastre să întărească abilitățile și forțele proprii ale pielii, nu să le înlocuiască sau să mascheze slăbiciunile. 

 

Faptul că înțelegem legătura armonioasă dintre omenire și natură face ca produsele de îngrijire de la Weleda să fie unice.

Când folosești un produs de la Weleda poți vedea, mirosi și simți asta pe pielea ta. Ingredientele noastre naturale sprijină procesele naturale proprii ale corpului, întărind echilibrul interior. Ele cresc abilitatea corpului de a se hrăni și de a se vindeca, de a se ajuta singur.

 

Sprijinind selectiv autovindecarea și regenerarea, capacitatea de apărare este întărită, iar echilibrul perturbat este refăcut. Ce facem noi este să întărim din interior vitalitatea pielii, în loc să înlocuim pur și simplu ce îi lipsește.


Grijă, înțelegere, respect

Realizăm produsele noastre cu cea mai mare grijă și cu enorm de multă pasiune. Totul începe cu cunoștințele antropozofice și științifice ce ne ajută să selectăm planta-emblemă pentru fiecare gamă de produse, merge mai departe cu selecția materiilor prime cultivate cu grijă în conformitate cu principiile biodinamice și continuă cu prepararea minuțioasă a rețetelor și a formulelor. Tot ce facem este guvernat de principiile grijii, ale înțelegerii interacțiunilor și ale respectului pentru natură. Procesele noastre de producție sunt delicate, durabile  și revizuite permanent în scopul îmbunătățirii.

Află mai mult

Strălucire interioară

Recunoaștem frumusețea în solul pe care îl folosim, în florile pe care le creștem și în parteneriatele pe care le construim. Și, în mod natural , vom vedea, de asemenea, frumusețe în tine.

Strălucire interioară

Viața e în continuă schimbare

Ne dorim ca clienții noștri să se simtă bine și să arate bine prin încurajarea frumuseții interioare să strălucească în fiecare etapă a vieții.

Anotimpurile vieții