Frumusețe naturală

Frumusețe prin echilibru între corp, minte și suflet

Pentru a ajunge la echilibrul dintre trup, minte și spirit, pornim de la o înțelegere antropozofică a oamenilor și a naturii, în care procesele vitale din trup și din mediu sunt percepute în strânsă legătură unele cu altele. În baza acestei concepții,realizăm produse de îngrijire din substanțe 100% naturale, certificate de NaTrue.

 

În procesul de producție, protejăm activ ecologia și susținem responsabilitatea față de natură și conservarea mediului.  Acolo unde nu putem obține materiile prime din grădinile proprii Weleda sau din flora spontană certificată, obținem ingredientele cu care lucrăm de la furnizori atent selectați, de cele mai multe ori oameni cu care colaborăm de mulți ani. Investiția noastră constantă în cercetare și dezvoltare ne ajută să cultivăm frumusețea pe întreg mapamondul și să construim relații pozitive în cadrul echipei noastre, cu clienții noștri și cu partenerii cu care practicăm un comerț echitabil.

Tot ce e mai bun din natură

Produse naturale pentru sănătate și vitalitate, croite pe nevoile fiecărui individ – aflați mai multe despre cosmeticele naturale Weleda!

Cosmetice naturale

Frumusețe din interior

Recunoaștem frumusețea în solul pe care îl folosim, în florile pe care le creștem și în parteneriatele pe care le construim. Și, în mod natural , vom vedea, de asemenea, frumusețe în tine.

Strălucire interioară

Viața e în continuă schimbare

Ne dorim ca clienții noștri să se simtă bine și să arate bine prin încurajarea frumuseții interioare să strălucească în fiecare etapă a vieții.

Anotimpurile vieții

Descoperiți cum Weleda susține și stimulează frumusețea naturală și echilibrul prin produse naturale ce corespund diverselor etape din viața unui om.

Toate gamele noastre de produse au un ingredient cheie, o plantă-emblemă. Fiecare dintre aceste plante-emblemă are caracteristici ce corespund unei anumite faze din viața clienților noștri. Plantele noastre emplemă sunt selectate pentru a avea un anumit efect pentru și o relație cu oamenii, în trecerea lor prin diverse etape ale vieții. Sunt selectate pentru a menține echilibrul dintre trup și minte și pentru bunăstarea fiecărui individ. De la produsele de îngrijire a corpului și a tenului pentru oamenii de orice vârstă și pentru orice etapă a vieții, la produsele specializate pentru gravide, bebeluși sau pentru îngrijirea dinților, Weleda oferă produsul de îngrijire naturală potrivit pentru fiecare nevoie. Rezultatul tuturor acestor aspecte ale filozofiei noastre de producție se reflectă în beneficiile unice pentru fiecare client și în sprijinul acordat pentru a scoate la iveală frumusețea interioară și strălucirea fiecărui individ,  pentru a-l menține sănătos și fericit.  

Experimentați plantele-emblemă unice de la Weleda - simboluri ale gamelor noastre de produse

Conferă pielii protecție și îi redă frumusețea naturală

Migdala

Păzitoarea mușchilor și vindecătoarea leziunilor

Arnica

Un simbol al primăverii ce întinerește trupul

Mesteacănul

O favorită a grădinilor cu proprietăți uriașe de vindecare, calmare și regenerare

Calendula

O favorită a grădinilor cu proprietăți uriașe de vindecare, calmare și regenerare

Lămâia

Ajută la stimularea protecției naturale și a proceselor de regenerare a pielii mature

Luminița de seară

Menține echilibrul între uscăciune și hidratare de la nivelul pielii

Iris

O minunată formă de relaxare, care calmează trupul și sufletul

Lavanda

Miracol hrănitor ăentru păr și scalp

Meiul

Proprietăți nutritive și regeneratoare ce lasă părul neted și luminos

Ovăzul

Un expert în echilibrarea extremelor, în stimularea și regenerarea vieții

Rodia

Ajută circulația, digestia și revigorează simțurile

Rozmarinul

O boabă plină de energie cu efect revigorant și vitalizant

Cătina

Un ajutor pentru echilibrul și structura scalpului nostru

Grâu

O barieră de protecție ce ajută la formarea pielii sănătoase

Nalba albă

Frumusețea îmblânzită și armonia ca punct forte

Măceșul