Abordarea noastră holistică

Împletind medicina convențională cu o înțelegere profundă a ființei umane

La Weleda, ne străduim să integrăm principii holistice în terapia medicală. Ne bazăm pe principiile medicinei antropozofice – un sistem medical fondat la începutul anilor 1920 de filozoful Rudolf Steiner și de doctorul Ita Wegman.

Fiecare își descoperă propriile resurse de sănătate

Salutogeneza joacă un rol important în sănătatea holistică. Antropozofia consideră că sănătatea nu este un fapt static, ci un proces continuu de dezvoltare. Asta înseamnă că fiecare își descoperă propriile resurse de sănătate și decide el însuși ce e de făcut pentru a-și păstra starea generală de mulțumire și de bine.

Medicina antropozofică reprezintă un sistem medical integrat ce nu se încadrează în categoria ‘medicinei alternative’, completând, în schimb, sistemul medical convențional și construind pe principiile medicale tradiționale.

Restabilirea echilibrului

Procedeul terapeutic al medicinei antroposofice se bazează pe echilibrul a patru principii de organizare.

Metode de terapie

Un sistem integrat de medicină

Un sistem medical care completează medicina convențională, antroposofia are o abordare holistică și utilizează ambele medicamente: convenționale și antropozofice.

Medicina antroposofică

Sănătatea este un proces continuu

Salutogeneza, ca o știință de dezvoltare a sănătății,se concentrează asupra factorilor care susțin sănătatea umană, în contrast cu factorii care cauzează boala.

Salutogeneza

Produse farmaceutice unice

Prelucrarea produselor noastre farmaceutice este în conformitate cu standardele farmaceutice, în timp ce procesul nostru distinctiv de fabricație se bazează pe trei elemente esențiale.

Procesul de fabricație

Procesul terapeutic în medicina antropozofică se bazează pe echilibrul între cele patru principii organizaționale: nivelul fizic, nivelul forțelor vieții sau vitalitatea, nivelul mental și nivelul individual sau egoul. Scopul terapiei este de a reinstaura echilibrul necesar atunci când cele patru principii se dezechilibrează. Acest lucru se realizează prin cooperarea strânsă dintre doctor și pacient, amândoi urmărind să potențeze forțele autovindecătoare ale pacientului. Medicamentele convenționale și antropozofice pot fi folosite concomitent pentru a susține acest proces de vindecare.

Weleda fabrică intern medicamente ghidându-se după principii distincte bazate pe trei elemente – procesul ritmic special, procesul de încălzire treptată și modul nostru unic de folosire a metalelor și a mineralelor. În plus, materiile noastre prime sunt cultivate în propriile noastre grădini de plante medicinale pentru a asigura cea mai înaltă calitate. Toți pașii descriși mai sus au ca rezultat produse farmaceutice unice și de primă mână.

Produse din natură

Citrus Pflegelotion

Loţiune de Corp Hidratantă cu Citrice

Un hidratant de corp răcoros și proaspăt
Citrus Erfrischungsdusche

Loţiune de Duş cu Citrice

O loțiune de duș proaspătă, sprințară, care să-ți pună simțurile în mișcare la duș!
Granatapfel Schönheitsdusche

Cremă Regeneranta de Mâini cu Rodie

Protejează pielea matură de influențele nocive ale mediului
Granatapfel Pflegelotion

Loţiune Regeneranta de Corp cu Rodie

Folosește zilnic loțiunea de corp pentru a preveni îmbătrânirea prematură a pielii!
Mandel Reinigungsmilch

Migdale Lapte Demachiant

Lapte demachiant extrem de delicat și fără parfum pentru pielea sensibilă
Mandel Pflegedusche

Loţiune de Duş cu Migdale pentru Piele Sensibla

Gelul de duș Weleda cu migdale pentru piele sensibilă curăță foarte delicat și îngrijește pielea.

Ulei de Masaj Relaxant cu Lavandă

Ulei de corp pentru o relaxare totală pentru piele normală sau uscată
Lavendel Entspannungsdusche

Loţiune Cremoasă de Duş cu Lavandă

Relaxare sublimă într-o loțiune cremoasă de duș