Viață activă, viață fericită

Deconectați-vă de la viața cotidiană și experimentați cum practicarea sportului vă poate ajuta să vă reconectați cu sinele.

Aduce beneficii fiecărui corp

Exercițiile fizice aduc cu siguranță beneficii, atât în plan mental, cât și fizic și spiritual. Există un ritm specific fiecăruia, însă energia și spiritul activ pe care le simțim după ce am practicat mișcarea, este ceva ce avem cu toții în comun. Nenumărate studii științifice ne arată faptul că activitatea fizică are beneficii evidente, stimulând ritmul cardiac, eliminând toxinele și ajutându-ne să ne bucurăm de aerul curat. Atunci când facem exerciții fizice, simțim din plin beneficiile - o îmbunătățire a stării generale de sănătate, a percepției că viața este frumoasă, dar și plăcutul sentiment al unui corp bine întreținut, capabil să facă față mai bine solicitărilor fizice, dar care se poate bucura totodată de odihna de după solicitarea fizică.

Respiră, concentrează-te, acționează!

Poate este cel mai simplu exercițiu fizic de care vă puteți bucura - ieșiti afară și alergați. Începeți ușor cu o încălzire, crescând apoi gradual intensitatea. Iată 6 sfaturi pentru a vă bucura și mai mult de alergare.

Ne place să alergăm

Două roți, fără motor

Dacă vreți să aveți inima și plămânii sănătoși, alegeți varianta de a călători cu bicicleta, însă într-un ritm mai lent decât ați fost obișnuiți de regulă în mediul urban.

Urcă în șa

Mergeți mai mult pe jos

Oricum v-ați simți în cursul zilei, practicarea exercițiilor fizice vă vor aduce bună dispoziție, iar în cele din urmă veți avea sentimentul că viața este într-adevăr frumoasă și merită trăită.

Drumețiile vă fac mai fericiți

Înainte de antrenament - pregătiți-vă mușchii

Masajul sportiv nu este numai pentru atleții de performanță. Iată câteva idei pentru a vă menține mușchii într-o stare foarte bună.

Arătați-vă pasiunea pentru exerciții fizice

Puneți Uleiul de Masaj cu Arnică în geanta de antrenament

Gama de produse sport cu Arnică de la Weleda este menită să îmbunătățească și să aducă beneficii persoanelor cu o viață fizică activă. Uleiul de masaj cu Arnică încălzește și fortifiază  înainte și după sport, stimulează circulaţia sanguină, relaxează musculatura şi protejează de neplăcuta febră musculară.

Uleiurile de floarea soarelui şi de măsline şi extractele vegetale din florile de arnica şi frunzele de mesteacăn conţinute de acest produs menţin pielea sănătoasă şi elastică, stimulând funcţiile naturale ale pielii. Miresmele naturale de lavandă şi rozmarin revigorează simţurile în mod plăcut. Maseurii şi sportivii apreciază uleiul de masaj de la Weleda cu extract de arnica,  fiind ideal pentru stimularea funcţiilor pielii prin masaj. 

Weleda vă poate fi cel mai bun prieten și partener pentru a avea o viață activă, permițându-vă să vă bucurați din plin de clipele ce urmează unor antrenamente intense.

Gama Weleda cu Arnică de îngrijire pentru sportivi este realizată pentru sporirea și îmbunătățirea rezultatelor obținute prin activitate fizică. Uleiul de Masaj cu Arnică conferă o senzație de calmare și relaxare după activitatea fizică, prin stimularea circulației sanguine, permițând totodată păstrarea efectului pozitiv generat de exercițiile sportive. Weleda vă poate fi cel mai bun partener pentru o viață activă și pentru rezultate de lungă durată în urma exercițiilor sportive.

Uleiul de masaj care încălzește mușchii, pe bază de extract de arnica

Colectată în sălbăticie

Arnica (Arnica Montana a fost folosită de secole pentru tratamentul leziunilor musculare, vânătăilor și entorselor. Până în prezent aproape 150 de ingrediente farmaceutice active au fost identificate în chimia naturală a plantei. Pentru Weleda, extractul de arnică este important pentru multe dintre produsele noastre farmaceutice, mai ales pentru unguente medicale și folosim, de asemenea, Arnica în produsele cosmetice naturale.

Mai multe despre acest proiect

Păzitoarea mușchilor și vindecătoarea leziunilor

În florile de arnică au fost identificate aproximativ 150 de ingrediente farmaceutice active. Acestea reprezintă tot atâtea motive pentru a folosi arnica în fabricarea produselor Weleda. Acidul silicic conţinut dă arnicii putere de structurare și de regenerare și ajută la refacerea țesuturilor după leziuni, lovituri sau contuzii.

Află mai multe despre arnica montană