Nou: Îngrijirea corpului cu migdale

Protecția pielii conferă și restabilește frumusețea naturală

De ce sunt indicate migdalele pentru pielea sensibilă?

Uleiul delicat de migdale și substanțele naturale hidratante pe care le conține protejează pielea de influențele mediului înconjurător și îi stimulează regenerarea naturală. Are un efect calmant, ameliorează iritațiile și senzația de întindere, pielea câștigă în elasticitate și devine netedă.

Almond flower in blossom - Weleda lead plant

Portret migdala

Migdala este plină de minerale și vitamine. Conține acizi grași nesaturați, proteine de bună calitate și, în plus, are un gust delicios. Nu e, deci, de mirare că migdala este atât de folosită în îngrijirea pielii. 

Planta emblemă Migdala

"Interiorul este în exterior", a scris poetul german Johann Wolfgang von Goethe. Ce dezvăluie despre o persoană pielea sa sensibilă?

O formulă delicată, care calmează pielea predispusa la iritații și oferă o hidratare de durată pentru mâinile sensibile.
O formulă deosebit de delicată, creată folosind doar căteva ingrediente, atent selecționate, pentru a calma și îngriji pielea predispusă la iritații.
Gelul de duș Weleda cu migdale pentru piele sensibilă curăță foarte delicat și îngrijește pielea.
Almond shell on tree - Weleda

Unul dintre cele mai blânde și prețioase uleiuri pentru pielea sensibilă

Weleda a observat că, în ultimii ani, cererea pentru produsele de îngrijire a pielii sensibile a crescut, din cauza vieții moderne și a poluării ce conduc la o sensibilitate crescută. Pentru a răspunde acestei cereri, e extrem de important ca uleiul de migdale pe care-l folosim să răspundă standardelor înalte de calitate.

Migdalul în Spania
Almond Body Care Key Visual by Weleda

Îngrijește-ți pielea cu dragoste!

Produse naturale pentru sănătate și vitalitate, croite pe nevoile fiecărui individ – aceasta este filozofia din spatele cosmeticelor naturale și al produselor holistice de îngrijire a pielii de la Weleda. Încă de la înființarea companiei, acum 90 de ani, Weleda s-a străduit să întărească echilibrul dintre trup, minte și spirit prin produsele sale.

Cosmetice naturale

Vezi și alte produse cu migdale

Lapte demachiant extrem de delicat și fără parfum pentru pielea sensibilă
Îngrijire de zi și de noapte pentru pielea uscată sensibilă într-o cremă bogată, fără parfum, cu ulei de migdale.
O cremă hidratantă ușoară, fără parfum, destinată protecției tenului mixt sensibil.