Meiul

Această "minune" hrănitoare menține părul și scalpul sănătoase.

Mult timp uitat, meiul a fost readus la locul său de drept ca un miracol bogat în nutrienți. Este nativ din regiunile calde, cu o tulpină subțire, lungă și netedă, cu o creștere liniară în întregime, fiind proiectat pentru a absorbi lumina cosmică, razele solare, aerul și căldură extremă. În natură, expunerea la o astfel de lumină intensă și la aer uscat, ar duce în mod normal la ofilire, dar pentru a se proteja de uscare, meiul creează un strat protector de acid silicic. Această caracteristică specială conferă meiului o putere extraordinară de consevare și protecție.

Rezistență de la natură

Principiul antroposofic este dedicat păstrării stării de sănătate și în conformitate cu acest principiu, meiul lucrează pentru sănătatea părului nostru. Mineralele și oligoelementele, cum ar fi siliciul, fierul și magneziul, sunt la fel de importante pentru corpul nostru precum sunt pentru mei deoarece acestea oferă rezistență pielii, părului și articulațiilor.

Pentru un start sănătos

Păr sănătos - indiferent de vârstă, sex, culoare sau grosime - se caracterizează printr-o formă puternică, un luciu natural și ușurința de pieptănare, deoarece conținutul de ulei și de umiditate este echilibrat. Dacă aveți părul normal și sănătos, atunci meiul îmbunătățește proprietățile și protejează. Un păr sănătos și frumos strălucește în mod natural datorită cuticulelor netede ce reflecta lumina cu ușurință. Extractele din pleavă de mei susțin, de asemenea, capacitatea de adaptare și de a menține ușor părul și scalpul sănătoase. De aceea folosim aceste extracte pentru samponul nostru.

Șampon Nutritiv cu Mei

Strălucire naturală pentru părul normal al întregii familii