Măceșul

Frumusețea îmblânzită și armonia ca punct forte

Regina florilor, ambasadoarea iubirii, simbolul frumuseții și al purității.

Nici o altă floare nu ne fascinează mai mult ca trandafirul.

Nu e de mirare că se bucură de un statut aproape legendar între flori – chiar și vechii babilonieni cultivau trandafiri pentru a produce alifii parfumate din petalele lor. În China antică trandafirii se creșteau pe terenuri în terase, pentru efectul lor regenerant. Pe vremea marelui împărat Carol cel Mare, oamenii foloseau trandafirii pentru gargară și pentru băi vindecătoare, în timp ce distilarea uleiului prețios de trandafir a fost, probabil, inventată în Persia. Uleiul eteric era considerat foarte valoros pentru că era și este costisitor de produs. E nevoie de trei milioane de flori pentru a produce un litru de ulei de trandafir. Astăzi există nenumărate varietăți și mirosuri, cu aproximativ 150 de specii de trandafir sălbatic, aproape două treimi dintre ele fiind în Asia.

Echilibru între frumusețe și rezistență

Valoarea interioară a plantelor este la fel de importantă – mai ales în forma ei sălbatică. Măceșul păstrează un echilibru excelent între delicatețe și robustețe, cerere și adaptare. Trandafirii cultivați transmit vitalitate și armonie prin frumusețea lor unică și parfumul fermecător. Trandafirii sălbatici, pe de altă parte, interiorizează forțele vitale și dezvoltă esențe interne din care se creează prețiosul ulei de semințe de Rosa Mosqueta.

Ulei din semințe de măceș pentru netezirea pielii

Cu țepii lui mulți, măceșul își drămuiește atent creșterea către exterior, dezvoltându-se preponderent în interior. În acest fel se formează un echilibru intern. Dovada vie a acestei armonii o constituie fructul – măceașa împachetată în proprii ei sâmburi. Sănătatea pielii noastre are și ea de câștigat din echilibrul trandafirilor. Uleiul de Rosa Mosqueta liniștește și catifelează pielea, în timp ce parfumul trandafirului de Damasc contribuie la o stare de armonie. Folosim varietatea de măceș Rosa Mosqueta și fructul ei roșu în gama noastră de îngrijire pentru față și corp.  Uleiul din semințe de Rosa Mosqueta este unul dintre cele mai eficiente pentru catifelarea pielii. În special după vârsta de 30 de ani, când pielea e mai uscată și mai sensibilă, gama noastră de îngrijire pe bază de măceș își face efectul.

Granatapfel Pflegelotion

Loţiune de Corp cu Trandafir Sălbatic

Loțiune ușoară florală ce înmoaie pielea normală sau uscată
Wildrose Verwöhndusche

Loţiune de Duş cu Trandafir Sălbatic

Parfum delicat de trandafiri într-o loțiune cremoasă ce curăță delicat

Deodorant cu Trandafir Sălbatic

Produsul nostru cu cel mai feminin parfum și cea mai florală prospețime!