Luminița de seară

Ajută la stimularea protecției naturale și a proceselor de regenerare a pielii mature

Deși luminița de seară crește în soluri neprietenoase și uscate, frumoasele ei inflorescențe se deschid rapid și în întregime, cu câteva minute înainte de căderea întunericului. Rămân deschise întreaga noapte și în dimineața următoare, inflorescențe mari, aurii ce luminează întunericul din împrejurimi și răsar din noapte la lumina zorilor. În drumul ei de la sămânță la floare, luminița de seară face legătura dintre ziua de ieri și cea de azi.

Un protector unic pentru piele

Uleiul din luminița de seară conține concentrații mari de acid linoleic și acid linolenic y, produse de corpul nostru în cantități tot mai mici odată cu înaintarea în vârstă. Ambii acizi grași joacă un rol important pentru epidermă și sunt absolut esențiali pentru formarea barierei pielii. Uleiul din luminița de seară protejează tenul de deshidratare, îndepărtează calozitățile și ajută la regenerarea celulară.

Stabilind propriul ei ritm

După o anumită vârstă, femeile trec adeseori printr-o perioadă de reorientare. După ce au fost timp de decenii implicate în viața de zi cu zi și în organizarea acesteia, unele femei pornesc în căutarea de noi dimensiuni mentale și spirituale. Așa cum luminița de seară s-a eliberat din chingile ritmului obișnuit de creștere din lumea plantelor, înflorind la căderea nopții, femeia matură se detașează de ceea ce a însemnat viața ei de zi cu zi și pornește în căutare de noi oportunități.  Se încrede în experiența și în intuiția ei pentru a-și continua viața ca individ unic cu un rol individual și cu un scop precis.

O nouă etapă a vieții

Luminița de seară se pliază pe nevoile femeii ajunse în acest stadiu al vieții, ajutând pielea și dându-i astfel femeii posibilitatea de a-și descoperi noi calități și valențe. Planta oferă tenului matur, cu tendință de uscare, substanțe și impulsuri ce stimulează metabolismul. Pielea capată astfel o luminozitate unică, individuală.