Sodiu PCA

Sodiu PCA

Sodium PCA

Sodiu PCA este utilizat ca ameliorator și pentru a îmbunătăți consistența produselor de îngrijire a părului. Acesta este absorbit cu ușurință de păr și ajută la reținerea hidratării. Astfel, elasticitatea părului este îmbunătățită .

Prezentarea generală a ingredientului

Produsele care conțin aceste ingrediente

Weizen Schuppen-Shampoo

Şampon Antimatreata cu Grâu

Cu ulei natural din germeni de grâu ce ajută la reechilibrarea părului și a scalpului

Şampon Regenerant cu Ovăz

Putere de curățare delicată pentru un păr natural și moale.
Hirse Pflege-Shampoo

Șampon Nutritiv cu Mei

Strălucire naturală pentru părul normal al întregii familii