Promisiunea calității

Cosmeticele naturale și medicamentele de la Weleda sunt rezultatul unei selecții atente și de calitate, de la achiziția materiilor prime până la producție, îmbuteliere și livrarea produselor finite. Calitatea noastră se bazează pe criterii stricte, cu numeroase reguli ce au în vedere dezvoltarea durabilă a produselor, materiile prime, originea, producția, aditivii, parfumul, experimentele pe animale, ambalarea și alte aspecte.

Definiția îmbunătățită a calității

Materiile prime naturale din produsele Weleda sunt procesate atent și selectiv, pentru ca substanțele și ingredientele active să poată acționa la deplina lor capacitate. O înțelegere holistică, cuprinzătoare a naturii umane – formată în egală măsură din trup, suflet și spirit – duce la înțelegerea complexă a modului în care substanțele interacționează la nivel antropozofic.

Asta conduce ulterior la definiția noastră îmbunătățită a calității, ce are ca rezultat produse ce acționează complet și în profunzime, dând utilizatorului un sentiment minunat de confort. Este prioritar pentru noi să oferim cea mai bună calitate clienților noștri, pacienților și să răspundem nevoilor lor terapeutice, pentru că suntem de părere că doar substanțele naturale atent selectate și procesate pot ajuta corpul în numeroasele sale funcții aflate în echilibru sensibil.

Nu se folosesc coloranți sau arome sintetice, conservanți sau ingrediente modificate genetic și nici silicon, parafină, produse petroliere sau grăsimi sintetice.

Calitate garantată în cadrul tuturor proceselor

Dezvoltarea permanentă a metodelor de testare științifică reprezintă și ea un pas important în asigurarea calității. În procesul de dezvoltare și de producție al cosmeticelor noastre, produsele sunt realizate întotdeauna fără coloranți artificiali și parfumuri sintetice, conservanți și organisme modificate genetic, silicon, parafină, alte produse pe bază de petrol și grăsimi sintetice. Oricând este posibil, folosim materii prime din surse certificate organic, din cultura biodinamică sau din flora spontană controlată. Testele pe animale sunt interzise atât în procesul de producție, cât și în cel de dezvoltare și parfumăm produsele doar cu uleiuri eterice naturale. Produsele Weleda sunt de asemenea realizate în așa fel, încât să nu fie nevoie de conservanți sintetici sau ‘identici natural’.

Motto-ul Weleda ‘în armonie cu omul și natura’ constituie un principiu important de-a lungul întregului lanț de producție a tuturor cosmeticelor naturale și a medicamentelor. Achiziția de materii prime, ambalajele și produsele finite, toate îndeplinesc numeroase cerințe incluzând conformitatea cu reglementările, cu bunele practici de producție, cu farmacopeea și cu legile naționale specifice din țările de producție sau de desfacere. Punem un accent deosebit pe calitatea materială și ecologică a materiilor noastre prime, precum și pe calitatea socială a procesului nostru de achiziție și comercializare.

Află mai mult

Dezvoltare culturi din plante

Grădini de plante medicinale au fost o parte esențială a culturii organizaționale Weleda, încă de la începuturile sale, în 1921. Citește mai multe despre grădinile noastre în întreaga lume.

Grădinile Weleda

De la ingredient la produs

Fie ca e vorba de distilare, extragere sau multiplicare, numai prin sistemele de prelucrare corecte, materiile prime naturale pe care le folosim pentru produsele Weleda devin potrivite pentru nevoile umane.

Producție

Seamănă înainte să culegi

Aproximativ trei sferturi din ingredientele noastre provin din plante din agricultura ecologică sau biodinamică și din flora sălbatică certificată. În mod firesc, nu putem cultiva toate plantele noi înșine.

Surse materii prime

NATRUE și altele

Cosmeticele naturale nu sunt întotdeauna ceea ce par a fi. NATRUE este primul sigiliu de calitate recunoscut pe plan internațional pentru produse cosmetice organice și naturale, care creează claritate în "jungla" etichetelor.

Certificări și etichete