Ulei din semințe de floarea soarelui

Ulei din semințe de Helianthus Annuus

Uleiul  galben pal de floarea-soarelui este un ulei vegetal ușor. Acesta funcționează ca un ulei de masaj perfect și este ideal pentru îngrijirea asociată pielii normale. Datrită proporției mari de acizi grași nesaturați, cum ar fi acidul linoleic și acidul oleic, acesta este plin de proprietăți benefice pentru îngrijirea pielii și este adecvat ca  ulei purtător pentru substanțele active din produsele cosmetice.

Prezentarea generală a ingredientului

Produsele care conțin aceste ingrediente

Produsul natural hidratant ultim pentru o piele uscată și aspră
Protejează pielea matură de influențele nocive ale mediului
Folosește zilnic loțiunea de corp pentru a preveni îmbătrânirea prematură a pielii!
Curățare delicată, parfum senzual
Regenerare pe timpul nopții pentru pielea matură, cu protecție celulară antioxidantă
Regenerează și protejează, pentru o piele plină de strălucire
Creată special pentru zona din jurul ochilor
Uleiul de masaj care încălzește mușchii, pe bază de extract de arnica