Betaina

Betaina

Betaina este un derivat de aminoacid și este de asemenea o componentă naturală a părului. În produsele cosmetice, betaina este folosită ca o cremă, deoarece este capabilă să elibereze apa absorbită anterior. Betaina este obținută din melasă.

Prezentarea generală a ingredientului

Produsele care conțin aceste ingrediente

Un final răcoros, delicat după un bărbierit umed sau uscat