Salicilat de benzil

Salicilat de benzil

Salicilatul de benzil face parte din cele 26 de arome enumerate în Declarația INCI (Nomenclatorul internațional al ingredientelor cosmetice) din 2005, în conformitate cu legislația UE, pentru protejarea persoanelor care suferă de alergii la parfum, în cazul în care cantitatea din produsul respectiv afectează persoanele alergice. Alcoolul benzilic este un ingredient natural în numeroase uleiuri esențiale, care sunt folosite pentru a îmbunătăți mirosul produselor cosmetice.

din uleiuri esențiale naturale

Prezentarea generală a ingredientului

Produsele care conțin aceste ingrediente

Produsul nostru cu cel mai feminin parfum și cea mai florală prospețime!
Protecție delicată pentru iritațiile pielii sensibile
Cremă ușoară, ce se absoarbe rapid, pentru uz zilnic.
Folosește zilnic loțiunea de corp pentru a preveni îmbătrânirea prematură a pielii!
Hidratare intensivă pentru pielea uscată
Un final răcoros, delicat după un bărbierit umed sau uscat